JRJ_aoj_tunnus_valkoinen

Meillä jokaisella on jokin asia, joka määrittelee meitä ja joka vie meitä elämässä eteenpäin. Siitä tulee pitää kiinni, sillä onhan elämässä tärkeintä elää sitä omilla ehdoilla.

Tee sellaisia asioita ja valintoja, joissa on sinulle itsellesi eniten jiitä. Miksi kävelisit muiden perässä, kun voit ajaa omaa juttuasi?

Löydä näköisesi ajoneuvo tuhansien joukosta!

Tutustu valikoimaan!

 

 

JRJ_Matti_Mattsson

 

MATTI MATTSSON / Ammattiurheilija

SÄRMIKKYYS – Haluan tehdä kaiken elämässä aina täysillä, loppuun asti, särmikkäästi. Tykkään toteuttaa itseäni, enkä pidä siitä, jos lähdetään puolivillaisesti tekemään asioita. Silloin lopputulos harvoin miellyttää.

Katso Matin suosikkiautot!

 

JRJ_Telma_Särkipaju

 

TELMA SÄRKIPAJU / Lumilautailija

ETENEMINEN – Mun juttu elämässä on periksiantamattomuus ja eteenpäin meneminen. Mua vie elämässä eteenpäin se, että mä haluan joskus olla maailman paras lumilautailija ja esikuva nuorille tyttölaskijoille.

Katso Telman suosikkiautot!

 

JRJ_Sani

 

SANI AARTELA / Laulaja, Aikakone

ITSEVARMUUS – Se merkitsee kykyä selviytyä. Aika monessa liemessä on elämän aikana keitetty, joten itsevarmuutta pitää olla. Itsevarmuutta tien päälle tuo se, että autossa on riittävästi peltiä ympärillä.

Katso Sanin suosikkiautot!

 

 

JRJ_taaonmunjuttu_tunnus_v2


Tee itsesi näköisiä valintoja ja pysy sillä tiellä. Tutustu alla oleviin kanssasuomalaisiin ja lue, millaisia juttuja he elämässään intohimoisesti ajavat!

 

 

JRJ_hubspot_tino

 

TINO / Automyyjä

TUUNAUS – Tykkään touhuta autojen parissa niin arjessa kuin vapaa-aikana. Se, että näen oman kädenjäljen ja muiden reaktiot, tuo minulle tietyllä tavalla mielihyvää.

Katso Tinon suosikkiautot!

 

JRJ_hubspot_birgit

 

BIRGITTA / Perheenäiti

PERHE – Elämän keskiössä on lapset ja perhe. Kaikki pyörii heidän ympärillään. Perhe on minulle rakas asia, joka tuo arkeeni lämpöä, läheisyyttä ja jatkuvaa inspiraatiota.

Katso Birgitan suosikkiautot!

 

JRJ_Jere_automyyjä

 

JERE / Automyyjä

KILPAILU – Pikkupojasta asti asenteeni on ollut, että jos ei koita, niin ei voita. Se tuo minusta uuden puolen esiin ja saa tekemään arjenkin asiat kunnolla loppuun asti.

Katso Jeren suosikkiautot!

 

JRJ_Hubspot_Panu

 

PANU / IT-asiantuntija

ELÄ TÄYSILLÄ – Tartun elämään ja uusiin haasteisiin aina täydellä sydämellä. Tykkään ulkoilla ja liikkua vastapainona istumatyölle, mutta myös oppia koko ajan uutta. 

Katso Panun suosikkiautot!

 

JRJ_Hubspot_Marjo

 

MARJO / Perheenäiti

ILO – Minun juttuni elämässä on ilo. Elämään pitää suhtautua positiivisesti ja ottaa kaikki irti. Ilo ja nauraminen lisää hyvinvointia ja terveyttä. 

Katso Marjon suosikkiautot!

 

JRJ_Hubspot_Esa

 

ESA / Aktiiviharrastaja

UUDEN ETSIMINEN – Olen intohimoinen suunnistaja ja kaikki uusi kiinnostaa. Jos et joka päivä opi jotakin uutta, käy elämä kovin tylsäksi. 

Katso Esan suosikkiautot!

 

JRJ_Hubspot_Sebastian

 

SEBASTIAN / Matkailuajoneuvomyyjä

SUORASELKÄISYYS – Suoraselkäisyys on sitä, että seisotaan asioiden takana loppuun asti. Se on myös rehellisyyttä ja sitä, että puhutaan asioista asioiden oikeilla nimillä. 

Katso Sebastianin suosikkiautot!

 


 

Aja omaa juttuasi – tutustu tuhansien ajoneuvojen valikoimaan ja löydä näköisesi menopeli!

 
Tutustu valikoimaan!