j_yksityisleasing_vektori-1

 

Ehkäpä Suomen riskittömin sähköauto.
Hanki Kia Soul EV nyt J. yksityisleasingillä!

Kompakti ja tyylikäs täysin sähköllä toimiva katumaasturi, joka sopii vaikka kakkosautoksi.
Kia Soul on auto, jolla nautit ympäristöystävällisestä ajosta ilman polttoainekuluja.

Nyt saatavana kiinteällä kuukausimaksulla 36 kuukaudeksi J. Yksityisleasing -sopimuksella. Yksityisleasingillä et maksa auton omistamisesta, mutta saat uuden auton käyttöösi. Ei autolainaa tai suurta viimeistä maksuerää - maksat vain kiinteän kuukausihinnan, eikä sinulle jää riskiä auton hinnan alenemisesta.

 
Kia Soul EV J. yksityisleasingillä
Sopimusaika 36 kk*
10 000 km / vuosi: 400 € / kk
 
teksti_jyksityis_vektori

100 % riskitön rahoitus / Kiinteä kuukausierä / Kiinteä ja edullinen rahoituskorko / Autoliike vastaa auton arvon alenemiseen liittyvästä riskistä / Rahoitukseen voi sisällyttää mukaan myös auton määräaikaishuollot
 

 

 
J. yksityisleasing on autorahoitus, joka on uusi ja vaivaton tapa hankkia oma auto.

Se on asiakkaalle riskitön ratkaisu, jossa asiakas päättää itse lunastaako auton itselleen sopimuskauden lopussa vai palauttaako sen liikkeeseen ja ottaa uuden auton käyttöönsä J. yksityisleasing -rahoitussopimuksella.


 
J. yksityisleasing on tarjolla kaikkiin uusiin
automerkkeihin, joita J. Rinta-Jouppi edustaa.

Uuden auton hankinta on nyt vaivatonta ja nopeaa. Et tarvitse käsirahaa lainkaan. Ensimmäisen kuukausierän maksat vasta kuukauden päästä auton luovutuksesta.


 
J. yksityisleasing -rahoitusratkaisun yhteydessä autoliike on valmis ostamaan nykyisen autosi kilpailukykyiseen hintaan.

Tässä tapauksessa J. Rinta-Jouppi maksaa asiakkaalle vanhan auton ostohinnan. Asiakkaan matka jatkuu uudella autolla ja edullisella kuukausierällä ilman auton arvon alenemiseen liittyvää riskiä.

 
 
 

Uutta vastaava
Kia Soul 2018
vähillä ajokilometreillä

 

  
 
 
 
Esittelyauto • EV autom. sähköauto 81 kw / 110 hv • mittarilukema 1 000 km • 30 kWn akustolla • ajomatka sähköllä 250 km (tehtaan ilmoittama toimintasäde) • tehdastakuu voimassa 6/2025 / 150.000 km asti • BAS-hätäjarrutustehostin • peruutuskamera • vakionopeudensäädin • Android Auto ja Apple CarPlay -yhteensopivuus • ABS-lukkiutumaton jarrujärjestelmä • ajonestolaite, ESC-ajonvakautusjärjestelmä • ESS-hätäjarrutusvalot • HAC-mäkilähtöavustin    
 
 
 
 
 
 
 
 
* Leasing-rahoitusesimerkki: Kia e-Soul sähköauto 30 kW akustolla ja automaattivaihteistolla, hinta 27 900 €. Sopimusaika 36 kk, kuukausierä 400 €. Luottokustannukset yhteensä 642 €, todellinen luottohinta 28 542 € ja todellinen vuosikorko 0,99 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen. Rahoituksen myöntäjä Danske Finance Oy, Televisiokatu 1, 00075 DANSKE BANK. Kuvan autot erikoisvarustein.

J. Rinta-Joupin tarjoama J. yksityisleasing on 100 % riskitön rahoitussopimus, jossa hankit auton itsellesi tai yrityksellesi edullisella kuukausimaksulla jopa ilman käsirahaa sinulle sopivaksi ajaksi kiinteällä kuukausierällä. J. yksityisleasing sisältää auton hankinnan osamaksusopimuksella määrätyksi sopimusajaksi, sopimuksen mukaisen määrän ajokilometrejä sekä erikseen sovitut varusteet, esimerkiksi talvirenkaat. Se ei sisällä polttoainekuluja, autopesua, auton vakuutuskuluja, tai vuotuista ajoneuvoveroa.

J. Rinta-Jouppi sitoutuu liisatun ajoneuvon takaisinostoon sopimuskauden lopussa. Sopimuksen päättyessä asiakas voi päättää itse lunastaako auton itselleen vai palauttaako sen liikkeeseen ja ottaa uuden auton käyttöönsä J. yksityisleasing -rahoitussopimuksella. J. yksityisleasing -sopimukset ovat yleensä kestoltaan 24–48 kuukautta. Suosituin sopimuskesto on tällä hetkellä 36 kuukautta.

Yksityisleasingin etuja ovat, että et tarvitse lainkaan käsirahaa ja se, että autoliike vastaa auton arvon alenemiseen liittyvästä riskistä. Ensimmäisen kuukausierän maksat vasta kuukauden kuluttua auton luovutuksesta. Rahoitukseen voit sisällyttää myös auton määräaikaishuollot halutessasi. Lisäksi J. Rinta-Jouppi on valmis ostamaan mahdollisen nykyisen autosi kilpailukykyiseen hintaan, jolloin maksamme asiakkaalle vanhan auto ostohinnan sopimusta tehtäessä. Maksamme kauppasumman tilillesi nopeasti. Voit myös hyödyntää summan myös käsirahana, jolloin saat uuden auton käyttöösi vieläkin edullisemmalla kuukausihinnalla. Matkasi jatkuu uudella yksityisliisatulla autolla, eikä sinun tarvitse huolehtia auton arvon alentumisesta. J. yksityisleasing on saatavilla kaikkiin uusiin J. Rinta-Joupin myymiin ajoneuvoihin – kysy lisää!