Uusi Kia Sorento – 
saatavilla nyt myös plug-in hybridinä!


Uusi Sorento on tilavampi kuin koskaan ja saatavilla niin dieselmoottorilla kuin hybridinä jopa neljässä eri varustetasossa. Tämä voimakas, vakuuttava ja kilpailukykyinen uutuus on varteenotettava vaihtoehto niin maasturia kuin tila-autoakin etsivälle.

korko0


Uusi Sorento omaksi edullisella rahoituksella rajoitetun ajan -
0% korko, 0€ kulut ja ilmainen kotiintoimitus!

 

Katso kaikki varastomme uudet Kia Sorento -mallit:

Katso autot!

 

 

Kia Sorento Hybrid tai Plug-in Hybrid
Tavallisen yläpuolella.

 

Kia Sorento Hybridissä yhdistyvät vakuuttavasti sekä tehokkuus että taloudellisuus – puhumattakaan loputtomasta ajonautinnosta. Hybridivoimansiirron hurmaava suorituskyky ja innovatiivinen viritys tuottavat runsaan väännön ja herkän kiihtyvyyden. Saatavilla neljässä varustetasossa: EX, Business, Business Premium ja Business Luxury.

 

Kia Sorento Hybrid-malliston CO2-päästöt 146-170 g/km.

 

Uusi Kia Sorento hybridinä

Hinta alk. 48 390 €
+ toimituskulut

tai esim. 490 €/kk.

 

Uutuus! Kia Sorento plug-in hybridinä

Hinta alk. 57 803 €
+ toimituskulut

 

Kia Sorento Diesel
Koe voima. Koe tehokkuus.

 

Kun haluat elää omannäköistäsi elämää ilman kompromisseja, uusi Kia Sorento -katumaasturimallisto jopa seitsenpaikkaisena on paras mahdollinen valinta. Uuden Sorento-katumaasturin sulavalinjainen ja voimakas muotoilu yhdistyy erinomaiseen tilavuuteen, mukavuuteen ja ylellisyyteen. Saatavilla kolmessa varustetasossa: Business, Business Premium ja Business Luxury.

 

Uusi Kia Sorento dieselmoottorilla


Hinta alk. 54 296 €
+ toimituskulut

 

Keskeisimpiä vakiovarusteita (EX-varustetaso):

12" digitaalimittaristo  8" kosketusnäyttö (Android Auto ja Apple Carplay)  17" kevytmetallivanteet  \  Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä  \  Älykäs nopeusrajoitusavustin  Mukautuva kaistallapitoavustin  \  Elektroninen vaihteenvalitsin  \  Automaattinen ilmastointi  \  LED –ajovalot  \  Renkaan paikkasarja

Ja paljon muuta! Kysy lisää eri malleista ja varustelutasoista!

 
Pyydä tarjous uusimmasta Kia Sorentosta nyt.

Pyydä tarjous!

*Rahoitusesimerkki: Kia Sorento 1,6 T-GDI Hybrid 2WD EX AT 5P. Autoveroton hinta 40 956,37 € + autovero ensirek. 1.1.2019 jälk. 7 450,13 € + toimituskulut 583,50 € = kokonaishinta 48 990 €. Käsiraha 0 €, luoton määrä 48 990 €. Laina-aika 61 kk, viimeinen suurempi erä 19 596 €, korko 0,00 %, käsittelymaksu 0 €/kk, kuukausierä 489,90 €. Luottokustannus 0 €, tod. luottohinta 48 990 €, tod. vuosikorko 0 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoitusyhtiö: Danske Finance Oy, Televisiokatu 1, 00075 DANSKE BANK. Kuvan autot erikoisvarustein.