Uusi Kia Sorento – 
nyt saatavilla!


Uusi Sorento on tilavampi kuin koskaan ja saatavilla niin dieselmoottorilla kuin hybridinä jopa neljässä eri varustetasossa. Tämä voimakas, vakuuttava ja kilpailukykyinen uutuus on varteenotettava vaihtoehto niin maasturia kuin tila-autoakin etsivälle.

korko0


Uusi Sorento omaksi edullisella rahoituksella rajoitetun ajan -
0% korko, 0€ kulut ja ilmainen kotiintoimitus!

 

Katso kaikki varastomme uudet Kia Sorento -mallit:

Katso autot!

 

 

Kia Sorento Hybrid
Tavallisen yläpuolella.

 

Kia Sorento Hybridissä yhdistyvät vakuuttavasti sekä tehokkuus että taloudellisuus – puhumattakaan loputtomasta ajonautinnosta. Hybridivoimansiirron hurmaava suorituskyky ja innovatiivinen viritys tuottavat runsaan väännön ja herkän kiihtyvyyden. Saatavilla neljässä varustetasossa: EX, Business, Business Premium ja Business Luxury.

 

Kia Sorento Hybrid-malliston CO2-päästöt 146-170 g/km.

 

Uusi Kia Sorento hybridinä

Hinta alk. 48 390 €
+ toimituskulut

tai esim. 490 €/kk.

 

 

Kia Sorento Diesel
Koe voima. Koe tehokkuus.

 

Kun haluat elää omannäköistäsi elämää ilman kompromisseja, uusi Kia Sorento -katumaasturimallisto jopa seitsenpaikkaisena on paras mahdollinen valinta. Uuden Sorento-katumaasturin sulavalinjainen ja voimakas muotoilu yhdistyy erinomaiseen tilavuuteen, mukavuuteen ja ylellisyyteen. Saatavilla kolmessa varustetasossa: Business, Business Premium ja Business Luxury.

 

Uusi Kia Sorento dieselmoottorilla


Hinta alk. 54 296 €
+ toimituskulut

 

Keskeisimpiä vakiovarusteita (EX-varustetaso):

12" digitaalimittaristo  8" kosketusnäyttö (Android Auto ja Apple Carplay)  17" kevytmetallivanteet  \  Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä  \  Älykäs nopeusrajoitusavustin  Mukautuva kaistallapitoavustin  \  Elektroninen vaihteenvalitsin  \  Automaattinen ilmastointi  \  LED –ajovalot  \  Renkaan paikkasarja

Ja paljon muuta! Kysy lisää eri malleista ja varustelutasoista!

 
Pyydä tarjous uusimmasta Kia Sorentosta nyt.

Pyydä tarjous!

*Rahoitusesimerkki: Kia Sorento 1,6 T-GDI Hybrid 2WD EX AT 5P. Autoveroton hinta 40 956,37 € + autovero ensirek. 1.1.2019 jälk. 7 450,13 € + toimituskulut 583,50 € = kokonaishinta 48 990 €. Käsiraha 0 €, luoton määrä 48 990 €. Laina-aika 61 kk, viimeinen suurempi erä 19 596 €, korko 0,00 %, käsittelymaksu 0 €/kk, kuukausierä 489,90 €. Luottokustannus 0 €, tod. luottohinta 48 990 €, tod. vuosikorko 0 %. Rahoitus edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Rahoitusyhtiö: LähiTapiola Rahoitus Oy, Tietotie 9, 01530 Vantaa. Kuvan autot erikoisvarustein.