Sähköinen Kia-mallisto
nyt koeajettavissa!

Uusi, täyssähköinen Kia e-Niro sekä uusi Kia Sorento ladattava hybridi nyt koeajettavissa Kia-liikkeissämme Helsingissä, Kuopiossa, Seinäjoella ja Tampereella.

Varaa henkilökohtainen esittely- ja koeajoaikasi sinua lähinnä olevaan liikkeeseen jo tänään!

Varaa aikasi nyt!

 

 

Kia e-Niro – nauti puhtaasta ajosta
Hinta alk. 37 990 €

Uusi Kia e-Niro näyttää vakuuttavalta kaikilla teillä, yhdistäen fiksusti crossoverin ominaisuudet sähköauton aerodynamiikkaan.

Auton sisällä kaikki ajossa tarvitsemasi aina toimintamatkasta akun lataustilaan ja tehon käyttöön näkyvät selkeästi 7-tuumaisessa LCD-mittaristossa ja 8-tuumaisessa kosketusnäytössä. Keskikonsolissa on intuitiivisia laitteita, kuten kierrettävä elektroninen vaihteenvalitsin ja sähköinen seisontajarru. Auton matkustamo on miellyttävän tilava ja hiljainen, taaten ylellisen matkustuskokemuksen matkaa tekeville. Tilaa on runsaasti myös matkatavaroille.

Täyssähköinen e-Niro kiihtyy hetkessä, latautuu nopeasti ja tarjoaa pitkän, peräti 455 kilometrin toimintamatkan yhdellä latauksella 64 kWh:n akustolla. Yli 80 kW:n pikalaturilla 20% -> 80% lataus saavutetaan vain 42 minuutissa. Akun lataustilan voi nähdä kojelaudasta joka auton ulkopuolelta. Ja jotta sähköön siirtyminen sujuisi täydellisen sujuvasti, latausaikojen ohjelmoiminen tarpeidesi mukaan on myös mahdollista.

Kaikki tämä ja paljon muuta täysin ilman ajon aikaisia päästöjä – kestävä ajaminen tuntuu paremmalta kuin koskaan ennen.

 


 

Tutustu varastomme uusiin e-Niroihin nyt!

Katso autot!

 

Kia Sorento PHEV – nyt ensiesittelyssä
Hinta alk. 57 901 €

Uusi Kia Sorento on yksi harvoista ladattavista hybrideistä, joka on saatavilla 7-paikkaisena.

Ulko-olemukseltaan uusi Sorento on kunnioitusta herättävä, voimakas ja mieleenpainuva niin edestä kuin takaa. Auton sisällä, ohjaamossa ja matkustamossa, on puolestaan ylellisesti tilaa ja tyyliä. Ensiluokkaiset, modernit sisätilat on suunniteltu kohottamaan ajomatkan jokainen hetki aivan uusiin ulottuvuuksiin. Istumapaikat jopa seitsemälle matkustajalle.

Sorento Plug-in Hybridissä yhdistyvät vakuuttavasti niin tehokkuus, taloudellisuus kuin ekologisuuskin. Kaiken lisäksi sitä on myös nautinto ajaa. Hybridivoimansiirron hurmaava suorituskyky ja innovatiivinen viritys tuottavat runsaan väännön ja herkän kiihtyvyyden. Nelivetojärjestelmä tekee päivittäisestä ajamisesta ja jokaisesta seikkailusta mukavaa myös vaikeimmissa maastoissa ja jarrutusenergian talteenotto lataa akkua, kun jarrutat tai rullaat.

 


 

Tutustu varastomme uusiin Sorento Hybrid -malleihin nyt!

Katso autot!

 

Sähköauto-uutuus Kia EV6 nyt ennakkomyynnissä!

Tutustu!

 Sähköinen Kia koeajolle? Varaa oma esittely- ja koeajoaikasi nyt!


Varaa aikasi nyt!