fordlogo

Nyt iski armoton pakutus!

Huippuvarusteltu, automaattivaihteinen Ford Transit Custom on saatavilla nyt hurjan edullisesti J. yritysleasingillä!

48 kk tai 100 000 km
499 €/kk
sis. alv

36 kk tai 75 000 km
569 €/kk
sis. alv

Ford Transit Custom tunnetaan käytännöllisyyden lisäksi kestävyydestään ja luotettavuudestaan. Tässä työkaverissa on niin kokoa, tehoa kuin näköä – ergonomisuutta unohtamatta!


Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous!
J. yritysleasing Custom automaatti -kampanjamallissa saat vakiovarusteiden lisäksi myös mm. nämä varusteet:


Audio 20: 8” välikosketusnäyttö Apple ja Android Carplay -toiminnolla  / Peruutuskamera keskusnäyttöön  /  Polttoainetoimisen lisälämmittimen kaukosäädin  Vanerointi  /  Talvirenkaat peltivantein  /  Vetokoukku / Metalliväri  Näkyvyyspaketti: ajovalo- ja tuulilasinpyyhin-automaattitoiminto sekä sähköisesti koria vasten taittuvat sivupeilit  /  Tavaratilan LED-valo


J. yritysleasing


J. yritysleasing on rahoitusleasing-sopimus, jossa J. Rinta-Jouppi sitoutuu lunastamaan auton sovitulla jäännösarvolla sopimuksen lopussa.

Sinulle auton liisaajana J. yritysleasing tarkoittaa 100 % riskitöntä rahoitusta, jossa autoliike vastaa auton arvon alenemiseen liittyvästä riskistä. Maksat leasing-autostasi kiinteää kuukausierää, kiinteällä ja edullisella rahoituskorolla. Ja rahoituskauden lopussa päätät itse, lunastatko auton vai palautatko sen meille.

Rahoitukseen on mahdollista sisällyttää myös auton määräaikaishuollot sekä renkaiden kausivaihdot ja säilytys. Kysy näistä lisää henkilökunnaltamme!

 Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!