J. Pukki tunnustaa Takaisinmaksurauhaa

Maksuasioita ei pitäisi murehtia heti kauppojen jälkeen. Ajamisen ammattilaisena J. Pukki tietää, että haluat nauttia uudesta autostasi – ja sehän se tärkeintä onkin.

Siksi J. Pukki tarjoaa Takaisinmaksurauhan kunniaksi 6 kk kuluttoman ja korottoman maksuvapaan jokaiselle vaihtoauton ostajalle!* Näin maksamista voi katsella rauhassa sitten ensi kesänä, kun sinä ja autosi olette kerinneet tutustua kunnolla toisiinne.

Eikä tässä vielä kaikki. Nimittäin vaihtoauton ostajana saat myös liudan muita etuja! Esimerkiksi 1000 € minimihyvityksen vanhasta autostasi yli 5000 € arvoisiin vaihtoautoihin. Näin vanha autosi riittää käsirahaksi! 

  

juttuset

 
 
 

Ei siis muuta kuin sitä itsellesi sopivinta menopeliä etsimään!

Tutustu vaihtoautojen valikoimaamme tai tiedustele unelma-ajokkisi perään ottamalla suoraan meihin yhteyttä!

 
 

*Edellyttää osamaksusopimusta. Maksimi laina-aika 72 kk, joista asiakkaan halutessa 6 ensimmäistä kuukautta korottomia ja kuluttomia. Palvelun tarjoaa Danske Finance Oy, Televisiokatu 1, 00075 DANSKE BANK. **Edellyttää osamaksusopimusta. Vaihtoon tuomasi auton täytyy olla rekisteröity ja toimipisteemme pihaan toimitettu. Palvelun tarjoaa Danske Finance Oy, Televisiokatu 1, PL 1275, 00075 DANSKE BANK. ***Palvelun tarjoaa FinnTakuu Oy. ****Maksimi laina-aika 72 kk, korottoman ja kuluttoman maksuvapaan yhteydessä 66 kk. Esiteltyjä tarjouksia ei voi yhdistää muihin maahantuojien tai J. Rinta-Jouppi Oy:n voimassa oleviin tarjouksiin tai kampanjoihin. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.