Jii niin kuin julistamme koko Suomeen

TAKAISINMAKSU­RAUHAN

JRJ_Landing-page_BG-2

 

VIIMEISET VIIKOT TAKAISINMAKSURAUHAA KÄYNNISSÄ!

PIDÄ KIIRETTÄ JA TARTU TARJOUKSIIN!

Me emme halua, että sinun pitäisi murehtia maksu­asioista heti kauppojen jälkeen. Ajamisen ammatti­laisina tiedämme, että haluat nauttia uudella autollasi ajamisesta, ja sehän se tärkeintä onkin.

Siksi räätälöimme sinulle Takaisin­maksu­rauhan kunniaksi 6 kk kulutonta ja korotonta maksuaikaa kaikista autoistamme!* Eli katsellaan sitä maksamista rauhassa sitten puolen vuoden päästä. Siinä ajassa sinä ja autosi kerkeätte tutustua kunnolla toisiinne.

Tarjoukset_JRJ_Landing_mobiili Tarjoukset_JRJ_Landing_2
Rahoitus onnistuu jopa ilman käsirahaa.
 
Niin, ja myös huippu Kaskotarjous!
 
 
Älä huolehdi maksuasioista näin vuoden pimeinä aikoina.
Nauti sen sijaan autolla ajamisesta.
 
 
Millaisesta autosta olet haaveillut?
Tutustu tästä yli 3 000 auton valikoimaamme, josta löytyy varmasti sopiva:

 

Voit laittaa meille myös suoraan viestin ja tiedustella unelma-ajokkisi perään

*Edellyttää osamaksusopimusta, maksimi laina-aika 72 kk, joista asiakkaan halutessa 6 ensimmäistä kuukautta korottomia ja kuluttomia. Palvelun tarjoaa Danske Finance Oy, Televisiokatu 1, PL 1275, 00075 DANSKE BANK. **Edellyttää osamaksusopimusta. Vaihtoon tuomasi auton täytyy olla rekisteröity ja toimipisteemme pihaan toimitettu. Palvelun tarjoaa Danske Finance Oy, Televisiokatu 1, PL 1275, 00075 DANSKE BANK. ***Palvelun tarjoaa FinnTakuu Oy. ****Korottoman ja kuluttoman maksuajan yhteydessä 66 kk. Näitä esiteltyjä tarjouksia ei voi yhdistää muihin maahantuojan tai J. Rinta-Jouppi Oy:n voimassa oleviin tarjouksiin. Tarjoukset ovat voimassa toistaiseksi.